Trek de aandacht van jouw doelgroep met unieke content.

 

Het gebruik van video marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken in de wereld van marketing, sales, social media en e-commerce. Video's converteren beter dan elke andere soort content. Dankzij de kracht van video ben je in staat jouw doelgroep te bereiken, je naamsbekendheid te vergroten, leads te genereren en jezelf of je bedrijf echt op de kaart te zetten.

Bij SP Studio werken wij samen met creatieve ondernemers die samen de handen ineen slaan. Wij zetten ons dagelijks in om samen met onze klanten van ieder project een uniek succes te maken. Van social media content tot commercial, van bruiloft tot documentaire. SP Studio staat voor vaste kwaliteit en is werkzaam in diverse branches als e-commerce, vastgoed, detailhandel, sport & events.

Concept, productie & edit.

Wij denken altijd proactief met je mee en komen samen tot creatieve ideeën die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf of merk. Door onze ervaring met het visualiseren van bedrijven, producten, diensten en merkidentiteiten te bundelen met jouw visie en kennis, maken we zo de beste videoproducties.

Bij de start van een project plannen we altijd een brainstormsessie om jouw wensen en vragen scherp te krijgen en het einddoel te bepalen. Daarna gaan we aan de slag met het concept middels een storyboard en presenteren we het draaiboek met bijpassende scripts. Wanneer de video opnames zijn afgerond, gaan we over tot post productie. Tijdens het gehele proces blijven we met je schakelen om het einddoel naar tevredenheid te bereiken.

Vertel het verhaal achter jouw merk.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Door een sterke visuele merkidentiteit zien, herkennen én onthouden mensen jouw merk. Daarom is een sterke branding onmisbaar voor ieder bedrijf dat zich wil presenteren binnen de doelgroep. Zowel video als fotografie zijn perfecte manieren om jouw branding online een boost te geven. Wij bieden advies en ontwerpen visuele ondersteuning bij het vergroten van je bereik, zichtbaarheid, naamsbekendheid en merkimago.


Promotie van jouw product of dienst.


Het is belangrijk dat jouw doelgroep je product of dienst goed weet te vinden in zoekmachines zoals Google en op social media platforms zoals Instagram, Linkedin en Facebook. Wij verhogen de online zichtbaarheid van jouw bedrijf en zorgen dat jouw social media strategie meegroeit in de ontwikkelingen binnen videomarketing. Je kunt bij ons onder andere terecht voor het ontwerpen van bedrijfsvideo’s, productvideo's, zakelijke evenementen, interviews en social content voor marketing doeleinden.